Täydennyskoulutus

20 vuoden ura hoitoalan eri tehtävissä ja laaja verkostoni ovat antaneet minulle uskoa siihen, että pystyn jakamaan kokemuksiani ja osaamistani myös muille.

Järjestän PÄIHDEPSYKIATRIA- nimisen seminaarin vuonna 2024 jo neljännen kerran. Seminaarin päivämäärä on 18.4.2024 ja se toteutetaan Helsingissä Hotelli Arthurissa ja etänä.

19.10.2023 järjestin Lahdessa yhteistyökumppanieni kanssa HOITOTYÖ 2023- seminaarin. Ensimmäisen seminaarin teemana oli sydän.

Olen myös tehnyt koulutusyhteistyötä eri koulutusorganisaatioiden kanssa. 

Minua voi kysyä myös kouluttamaan tai puhumaan tilaisuuksiin. Olen pitänyt luentoja vuodesta 2014 alkaen eri tilaisuuksissa, mm. Päihteet ja Hoitotyö- koulutuspäivässä sekä Valtakunnallisilla Opioidikorvaushoitopäivillä.

Suunnittelen ja toteutan mielelläni myös juuri teidän organisaatiollenne räätälöidyn koulutuksen. Tarvittaessa saamme kouluttamaan myös päihdelääkärin ym. alan asiantuntijoita. 

Olisiko joku seuraavista koulutuksista sopiva työyhteisöllesi? Olen suunnitellut täsmäkoulutuksia, joista voit lukea lisää alla olevista linkeistä.

LUE TÄSTÄ referenssi lastensuojelun avohuollon henkilöstölle toteutetusta päihdekoulutuksesta.

Osaamisalaani on mielenterveys- ja päihdehoitotyö. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, potilaan kohtaaminen, haasteelliset asiakastilanteet, riippuvuus, puheeksiotto, päihde- ja mielenterveysongelman arviointi, psykoosi, masennus, persoonallisuuden häiriöt esimerkkeinä. 

Koulutuspäivä oli sisällön ja rakenteen puolesta hyvin suunniteltu ja koulutus vastasi odotuksiamme.

Satu Naskinen, johtava sosiaalityöntekijä, Keski-Suomen hyvinvointialue (päihdekoulutus lastensuojelun avohuollon henkilöstölle.)

Suuri kiitos hyvistä järjestelyistä, kaikki sujui hyvin. Mielenkiintoinen päivä, mikä toi uusia ajatuksia ja uutta puhtia omaan työhön. 

Palaute Päihdepsykiatria 2022- seminaarista

Hyviä ja mielenkiintoisia näkökulmia asiakaskohtaamisista, mikä erityisen tärkeää kaikessa vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.

Palautetta haastavat asiakastilanteet luennolta

Tässä video puheenvuorostani PÄIHDEPSYKIATRIA 2022- seminaarissa