Blogi

Seminaarin järjestäminen on iso työ. Katsotaan sitä mistä tahansa näkökulmasta. Se on myös erittäin antoisa työ ja tästä syystä innostun aina, kun aloitan uuden tapahtuman suunnittelun.

Case-työnohjaus on tehokas tapa kehittää organisaation toimintaa ja henkilöstön työhyvinvointia. Työnohjauksessa käydään läpi todellisia työtilanteita, jolloin osallistujat saavat käytännön työkaluja ongelmien ratkaisuun ja kehittämiseen.

Siirtyminen hoitotyön asiantuntijaroolista hoitotyön esihenkilöksi, palveluesimieheksi, on iso muutos. Tämän muutoksen toteutumiseksi ja onnistumiseksi lähdimme hakemaan coachingista tukea. Taustallani ei ole selkeää johtamiskoulutusta, joten yksilöcoaching tuli hyvään saumaan täydentämään organisaation yhteistä esihenkilövalmennusta.

Resilienssi, eli uudistumiskyky, henkinen kapasiteetti, tai kuten itse joskus ajattelen, sietokyky, on nykyään paljon käsitelty aihe ja syystäkin. Pandemia aiheutti maailmanlaajuisen kriisin, josta osansa on varmasti saanut ihan jokainen meistä. Resilienssiä tarvitaan toki myös pienemmistäkin kriiseistä selviämiseen ja uudistumiseen. Tässä...