Päihdepsykiatria

23.4.2021 

23.4.2021 WEBINAARI

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Päihdepsykiatria 2021-koulutuspäivä tuo päätteellesi päihdepsykiatrian moniosaajia, jotka tuovat sinulle ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa mm. alkoholin aiheuttamista kohde-elinvaurioista, haasteellisesti käyttäytyvän potilaan kohtaamisesta ja monihäiriöisyydestä.

Koulutuksen sisällöstä vastaava lääkäri LL Petteri Salo.

Koulutus soveltuu lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille, psykologeille ja kaikille terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä päihdelääketieteen erityispätevyyttä opiskelevien lääkäreiden koulutukseen.

LUENNOITSIJAT


Alo Jüriloo

Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri.

Alo Jüriloo on toiminut yli 20 vuoden ajan oikeuspsykiatristen potilaiden kanssa Kellokosken sairaalassa ja nykyään psykiatrisessa vankisairaalassa. Työhön kuuluu mielentilatutkimusten ja riskiarvoiden tekeminen. Hän on toiminut myös perusterveydenhuollon konsultoivana psykiatrina, työnohjaajana ja lisäksi hän on ollut mukana kansainvälisessä yhteistyössä.

Petteri Salo

LL, päihdelääketieteen erityispätevyys

Petteri Salo on toiminut yli 10 vuoden ajan päihdelääkärinä monissa päihdehoidon yksiköissä. Petteri kouluttaa työnsä ohessa sekä kollegoitaan että muita sote-alan ammattilaisia ja opiskelijoita. Asiantunteva tapa kertoa asiat ja monet käytännön esimerkit tuovat Petterin esitykset lähelle kuulijan arkea.

Ari Kärkkäinen

Sairaanhoitaja YAMK

Ari Kärkkäinen on työskennellyt vuosituhannen alusta lähtien psykiatrian ja päihdehoidon monissa tehtävissä sekä osastotyössä että avoterveydenhuollossa. Vuodesta 2014 lähtien Ari on pitänyt luentoja eri kohderyhmille mielenterveys- ja päihdehoidosta. Sydäntä lähellä on potilaan kohtaaminen ja valmentava työtapa. Käytännönläheinen tapa tuoda asioita esille luennoilla on saanut kiitosta vuosien saatossa.

PERUUTUSEHDOT

1kk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista emme peri maksua, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun, ellei ole esittää sairauslomatodistusta. Esteen sattuessa voi osallistumisen siirtää kuluitta kollegalle. Peruutukset ja osallistumisen siirto kollegalle on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla.

Entratum Oy:llä on oikeus ohjelmamuutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.