Päihdepsykiatria

23.4.2021 GLO Hotel ART Helsinki

23.4.2021 GLO HOTEL ART, LÖNNROTINKATU 29, HELSINKI

ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU!

Päihdepsykiatria 2021-koulutuspäivä tuo lavalle päihdepsykiatrian moniosaajia, jotka tuovat sinulle ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa mm. alkoholin aiheuttamista kohde-elinvaurioista, haasteellisesti käyttäytyvän potilaan kohtaamisesta ja monihäiriöisyydestä.

Koulutuksen sisällöstä vastaava lääkäri LL Petteri Salo.

Koulutus soveltuu lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille, psykologeille ja kaikille terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä päihdelääketieteen erityispätevyyttä opiskelevien lääkäreiden koulutukseen.

KOULUTUSPÄIVÄN HINTA:

1. hintaporras 150 euroa (30.11.2020 asti)
2. hintaporras 170 euroa (1.12.2020 - 1.2.2021)
3. hintaporras 190 euroa (2.2.2021-)

Hinta sisältää luennot, luentomateriaalin, lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä voimassa olevan arvonlisäveron.

LUENNOITSIJAT


Alo Jüriloo

Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri.

Alo Jüriloo on toiminut yli 20 vuoden ajan oikeuspsykiatristen potilaiden kanssa Kellokosken sairaalassa ja nykyään psykiatrisessa vankisairaalassa. Työhön kuuluu mielentilatutkimusten ja riskiarvoiden tekeminen. Hän on toiminut myös perusterveydenhuollon konsultoivana psykiatrina, työnohjaajana ja lisäksi hän on ollut mukana kansainvälisessä yhteistyössä.

Petteri Salo

LL, päihdelääketieteen erityispätevyys

Petteri Salo on toiminut yli 10 vuoden ajan päihdelääkärinä monissa päihdehoidon yksiköissä. Petteri kouluttaa työnsä ohessa sekä kollegoitaan että muita sote-alan ammattilaisia ja opiskelijoita. Asiantunteva tapa kertoa asiat ja monet käytännön esimerkit tuovat Petterin esitykset lähelle kuulijan arkea.

Ari Kärkkäinen

Sairaanhoitaja YAMK

Ari Kärkkäinen on työskennellyt vuosituhannen alusta lähtien psykiatrian ja päihdehoidon monissa tehtävissä sekä osastotyössä että avoterveydenhuollossa. Vuodesta 2014 lähtien Ari on pitänyt luentoja eri kohderyhmille mielenterveys- ja päihdehoidosta. Sydäntä lähellä on potilaan kohtaaminen ja valmentava työtapa. Käytännönläheinen tapa tuoda asioita esille luennoilla on saanut kiitosta vuosien saatossa.


OHJELMA

8.00 - 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvia

8.30 - 8.45 Koulutuksen avaus. Ari Kärkkäinen

8.45 - 10.15 Bentsodiatsepiinit avoterveydenhuollossa ja bentsodiatsepiinilääkityksen lopettaminen. LL Petteri Salo, päihdelääketieteen erityispätevyys.

10.15 - 10.30 Tauko

10.30 - 11.30 Haasteellinen potilas vastaanotolla. Sairaanhoitaja YAMK Ari Kärkkäinen.

11.30 - 12.30 Lounas

12.30 - 14.00 Päihteiden vangit, päihderiippuvuus ja monihäiriöisyys vankilapsykiatrin näkökulmasta. Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Alo Jüriloo.

14.00 - 14.30 Kahvi

14.30 - 15.30 Alkoholin laboratoriodiagnostiikka ja alkoholin aiheuttamat kohde-elinvauriot. LL Petteri Salo, päihdelääketieteen erityispätevyys.

15.30 - 16.00 Koulutuksen päätös ja todistukset. Ari Kärkkäinen.

Koulutuksen sisällöstä vastaava lääkäri on LL Petteri Salo.
Koulutus soveltuu päihdelääketieteen erityispätevyyttä opiskelevien lääkäreiden koulutukseksi.

Koulutukseen osallistujat saavat todistuksen osallistumisesta.

LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA SEKÄ RYHMÄEDUISTA

Ari Kärkkäinen
ari.karkkainen@entratum.fi / 044 2396 821

PERUUTUSEHDOT

1kk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista emme peri maksua, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun, ellei ole esittää sairauslomatodistusta. Esteen sattuessa voi osallistumisen siirtää kuluitta kollegalle. Peruutukset ja osallistumisen siirto kollegalle on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla.

Entratum Oy:llä on oikeus ohjelmamuutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Covid-19 tilanteesta ja Suomen hallituksen antamista ohjeista riippuen koulutuspäivä voidaan joutua toteuttamaan verkkovälitteisesti. Muutoksesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille osallistujille.