PÄIHDEPSYKIATRIA 2021


23.4.2021 GLO HOTEL ART, LÖNNROTINKATU 29, HELSINKI
ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU LOKAKUUSSA 2020.

LUENNOITSIJAT:

Alo Jüriloo

Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri.

Tiedot täydentyvät...

Petteri Salo

LL, päihdelääketieteen erityispätevyys

Petteri Salo on toiminut yli 10 vuoden ajan päihdelääkärinä monissa päihdehoidon yksiköissä. Petteri kouluttaa työnsä ohessa sekä kollegoitaan että muita sote-alan ammattilaisia ja opiskelijoita. Asiantunteva tapa kertoa asiat ja monet käytännön esimerkit tuovat Petterin esitykset lähelle kuulijan arkea.
Ari Kärkkäinen

Sairaanhoitaja YAMK

Ari Kärkkäinen on työskennellyt vuosituhannen alusta lähtien psykiatrian ja päihdehoidon monissa tehtävissä sekä osastotyössä että avoterveydenhuollossa. Vuodesta 2014 lähtien Ari on pitänyt luentoja eri kohderyhmille mielenterveys- ja päihdehoidosta. Sydäntä lähellä on potilaan kohtaaminen ja valmentava työtapa. Käytännönläheinen tapa tuoda asioita esille luennoilla on saanut kiitosta vuosien saatossa.

OHJELMA:

8.00 - 8.30     Ilmoittautuminen ja aamukahvia

8.30 - 8.45     Koulutuksen avaus. Ari Kärkkäinen

8.45 - 10.15     Bentsodiatsepiinit avoterveydenhuollossa ja bentsodiatsepiinilääkityksen lopettaminen. LL Petteri Salo, päihdelääketieteen erityispätevyys.

10.15 - 10.30    Tauko

10.30 - 11.30    Haasteellinen potilas vastaanotolla. Sairaanhoitaja YAMK Ari Kärkkäinen.

11.30 - 12.30    Lounas

12.30 - 14.00   Päihteiden vangit, päihderiippuvuus ja monihäiriöisyys vankilapsykiatrin näkökulmasta. Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Alo Jüriloo.

14.00 - 14.30   Kahvi

14.30 - 15.30    Alkoholin laboratoriodiagnostiikka ja alkoholin aiheuttamat kohde-elinvauriot. LL Petteri Salo, päihdelääketieteen erityispätevyys.

15.30 - 16.00    Koulutuksen päätös ja todistukset. Ari Kärkkäinen.


Koulutuksen sisällöstä vastaava lääkäri on LL Petteri Salo.
Koulutus soveltuu päihdelääketieteen erityispätevyyttä opiskelevien lääkäreiden koulutukseksi.

Koulutukseen osallistujat saavat todistuksen osallistumisesta.1kk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista emme peri maksua, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun, ellei ole esittää sairauslomatodistusta. Esteen sattuessa voi osallistumisen siirtää kuluitta kollegalle. Peruutukset ja osallistumisen siirto kollegalle, on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla.

Entratum Oy:llä on oikeus ohjelmamuutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.