HISTORIALLISIA HETKIÄ HELSINGISSÄ

05.12.2019

...eikä pelkästään Helsingissä, vaan ihan tässä ja nyt, sillä tämä on Entratumin ensimmäinen blogikirjoitus.

Mutta asiaan ja siihen "isompaan" historian tekemiseen.

Perjantaina 28.9.2018 tehtiin Entratum Oy:n historiaa. Kuten paikan päällä Helsingissä avaussanoissani sanoin, tämä koulutuspäivä oli yritykseni historian ensimmäinen. Samalla linkitin kaikki osallistujat ja vierailevat luennoitsijat osaksi Entratumin historiaa.

"Koulutuksen aiheet nousivat asiakkaiden toiveista, mikä on päätavoite Entratumin koulutuksia suunniteltaessa."

Koska olimme yli 40 ihmisen voimin tekemässä historiaa, oli luonnollisesti tarve tehdä se hyvin, eihän historiaa kannata huonosti tehdä. Koulutuksen aiheet nousivat asiakkaiden toiveista, mikä on päätavoite Entratumin koulutuksia suunniteltaessa.

"Näiden kahden aiheen yhdistämistä samaan koulutuspäivään kehuttiin jopa nerokkaaksi."

Varsinkin trauma ja dissosiaatiohäiriö olivat aiheina sellaisia, joista oli toivottu koulutusta. ADHD liittyi hyvin kokonaisuuteen, sillä näiden kahden erilaisen häiriön esiintyvyys Suomessa on yleistä ja molemmat ovat varsin heikosti tunnistettuja. Näiden kahden aiheen yhdistämistä samaan koulutuspäivään kehuttiin jopa nerokkaaksi. Täytyy sanoa näin koulutuksen järjestäjänä, että yhdistäminen oli pienoinen sattuma, mutta eikö kaikki suuret keksinnöt ole tehty vahingossa?

Aamupäivän osuuden veti rautaisella ammattitaidolla Anne Suokas Traumaterapiakeskuksesta ja iltapäivän aiheesta vastasivat Tuuli Korhonen ja Jutta Peltonen-Hannus ADHD liitosta omalla asiantuntevalla, iloisella ja rennolla tyylillään.