KOULUTUKSET / LUENNOT

Olen tehnyt koulutusyhteistyötä vuodesta 2014 lähtien monien eri organisaatioiden kanssa. Koulutusten aiheina ovat olleet mm. päihteet ja päihteiden aiheuttamat haasteet eri muodoissaan, mielenterveyden ongelmat, riippuvuudet, vieroitusoireet, mielenterveys- ja päihdeongelman kartoitus, haastavat asiakastilanteet, valmentava ote hoitotyössä, dissosiaatiohäiriö, kaksoisdiagnoosi/monihäiriöisyys, muutoksen vaihemalli sekä muutos ja siinä tukeminen.

Olen myös järjestänyt koulutustapahtuman Helsingissä syksyllä 2018. Aiheina tässä koulutuspäivässä olivat trauma, dissosiaatiohäiriö ja ADHD.

Keväällä 2021 järjestän PÄIHDEPSYKIATRIA 2021- koulutuspäivän Helsingissä. Tutustu TÄSTÄ päivän sisältöön ja kouluttajiin. Ilmoittautumien aukeaa lokakuussa 2020.

Kaikki Entratumin koulutukset ja luennot muokataan tilaajan haluamalla tavalla ja ne onnistuvat paikan päällä tai etänä.

Koulutus voi olla myös konsultatiivinen ja työnohjauksellinen tapahtuma, jossa tiimi tuo koulutukseen mukanaan casen, jota puretaan yhdessä lyhyen aiheeseen liittyvän alustuksen jälkeen.

TARVITSETKO PÄIHDELÄÄKÄRIÄ LUENNOIMAAN? LL Petteri Salo kuuluu Entratumin kouluttajatiimiin. Petterillä on päihdelääketieteen erityispätevyys ja hän on kouluttanut sekä hoitotyön- että lääketieteen ammattilaisia ja opiskelijoita. Laita Arille postia.

HINTA: Arin yksittäinen luento max. 90 min 550 e (sis alv 24%) + mahdolliset matkakulut.
Muista hinnoista sovitaan erikseen.