Johtamisen kestävä kehitys

19.11.2021 Opiston Kunkku LAHTI

19.11.2021 OPISTON KUNKKU, HARJUKATU 46, LAHTI

Tule ja irrottaudu hetkeksi johtamisen oravanpyörästä. Ota hieman etäisyyttä ja anna itsellesi päivä tarkastella työtäsi hieman kauempaa. Johtamisen kestävä kehitys-päivä houkuttelee sinua katsomaan asioita ja työsi aiheuttamia haasteita hieman eri näkökulmasta ja antaa sinulle uusia ideoita siihen, miten voit kehittää itseäsi työssäsi.

Ilmoittaudu ja lähde mukaan inspiroivaan päivään!

KOULUTUSPÄIVÄN HINTA:

1.  Hintaporras 150 euroa (6.4.2021 - 31.5.2021)

2. Hintaporras 180 euroa (1.6.2021 - 31.8.2021)

3. Hintaporras 210 euroa (1.9.2021 - )

Hinta sisältää luennot, luentomateriaalin, lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä voimassa olevan arvonlisäveron.

LUENNOITSIJAT


TIINA PUNKANEN

KM, tietokirjailija,
työnohjaaja (CSLE)
Punkanen Oy


Tiinalla on pitkä ja monipuolinen kokemus hoitotyöstä useamman vuosikymmenen ajalta. Tiinan vahvuuksia ovat johtaminen ja esihenkilötyö, joista hänellä on vankka kokemus sekä tekijänä, että kouluttajana.

Selkeys, päämäärätietoisuus, priorisointi ovat omiaan kuvaamaan Tiinan otetta työhön. Lisäksi työhyvinvointi, työssäjaksaminen, vapaus ja vastuu käsikädessä ovat merkityksellisessä roolissa, kun tehdään yhteistyötä.

ARI KÄRKKÄINEN

Sairaanhoitaja YAMK
Yksilö- ja tiimivalmentaja, business coach
Entratum Oy


Ari on työskennellyt hoitotyön asiantuntija-, koulutus- ja kehitystehtävissä lähes 20 vuoden ajan. Nykyään Ari kouluttaa sote-alan ammattilaisia sekä valmentaa ja oivalluttaa yksilöitä ja tiimejä eri organisaatioissa.

Valmentava lähestymistapa on lähellä sydäntä. Valmentamisessa ja valmentavassa ajattelussa parasta on se, kun huomaa lampun syttyvän valmennettavan päässä. Oivaltamisen ilo on käsinkosketeltavaa.

OHJELMA

8.00 - 8.45   Ilmoittautuminen ja aamupalaa luentotilassa.

8.45 - 9.00   Tervetuloa koulutukseen! Ari Kärkkäinen.

9.00 - 10.15   Haastava työyhteisö esihenkilön johtamana. Tiina Punkanen.

                      Onko työyhteisössäsi "perusnegatiivisia", "töistä luistelevia", "näin on aina tehty",                        "tämä on vain työtä - pakko - ei kiinnosta"- tyyppejä? Jos vastasit yhteenkään                            kohtaan kyllä, tule kuuntelemaan miten heidän kanssaan voisi onnistua. Miten                          puuttua, ketä kuuntelen, miten etenen?

10.30 - 11.30  Valmentava työkulttuuri. Ari Kärkkäinen.

                      Työelämä muuttuu, tehtävät muuttuvat ja tekijät muuttuvat. Onko perinteiselle                          johtamiselle enää sijaa? Mitä hyötyä voidaan odottaa, jos johtajasta tulee                                  valmentaja? Mitä se vaatii johtajalta ja mitä johdettavalta? 

11.30 - 12.30   Lounas alakerran ravintolassa.

12.30 - 14.00 Henkilöstön osallistaminen vai itseohjautuvuuden kehittäminen. Tiina                                   Punkanen.

                       Dialogisuus - läsnäoleva kuuntelu -läsnäolon merkitys. Teepussi-teoria. Toiston                         tarpeellisuus. Onko selkeänä: Avaintehtävät, tavoitteet, osaaminen, palaute,                             kehittyminen → kaikkien osatekijöiden mahdollisimman hyvä harmonia luo                                 mahdollisuudet hyvälle itseohjautuvuudelle.   

14.00 - 14.30   Kahvi koulutustilassa.

14.30 - 15.30 Työyhteisön piilevien voimavarojen käyttöönotto erilaisuutta hyödyntämällä.
                       Tiina Punkanen.

                       Yksi ei osallistu, toisella kaikki on pielessä, kolmas on joo-joo - henkilö, kaikki                           käy, neljännellä on suu aina auki ja korvatulpat korvissa, viidennellä                                           ruskeakieli, kuudes ihmettelee "häh" mitä puhuttiin, haamut kyselevät                                         seuraavalla viikolla asiasta ja valittava, että "miksi mulle ei kerrottu".                                             Johtamisen sietämätön keveys    

15.30 -            Koulutuksen päätös ja todistukset. Ari Kärkkäinen.

LISÄTIETOA KOULUTUKSESTA SEKÄ RYHMÄEDUISTA

Tiina Punkanen puh. 040 5879 704 / punkanenoy@gmail.com

Ari Kärkkäinen puh. 044 2396 821 / ari.karkkainen@entratum.fi

PERUUTUSEHDOT

1kk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista emme peri maksua, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun, ellei ole esittää sairauslomatodistusta. Esteen sattuessa voi osallistumisen siirtää kuluitta kollegalle. Peruutukset ja osallistumisen siirto kollegalle on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla.

Entratum Oy:llä on oikeus ohjelmamuutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Covid-19 tilanteesta ja Suomen hallituksen antamista ohjeista riippuen koulutuspäivä voidaan joutua toteuttamaan verkkovälitteisesti. Muutoksesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti kaikille osallistujille.