Historiallisia hetkiä Helsingissä…

…eikä pelkästään Helsingissä, vaan ihan tässä ja nyt, sillä tämä on Entratumin ensimmäinen blogikirjoitus.

Mutta asiaan ja siihen “isompaan” historian tekemiseen.

Perjantaina 28.9 tehtiin Entratum Oy:n historiaa. Kuten paikan päällä Helsingissä avaussanoissani sanoin, tämä koulutuspäivä oli yritykseni historian ensimmäinen. Samalla linkitin kaikki osallistujat ja vierailevat luennoitsijat osaksi Entratumin historiaa.

“Koulutuksen aiheet nousivat asiakkaiden toiveista, mikä on päätavoite Entratumin koulutuksia suunniteltaessa.”

Koska olimme yli 40 ihmisen voimin tekemässä historiaa, oli luonnollisesti tarve tehdä se hyvin, eihän historiaa kannata huonosti tehdä. Koulutuksen aiheet nousivat asiakkaiden toiveista, mikä on päätavoite Entratumin koulutuksia suunniteltaessa.

“Näiden kahden aiheen yhdistämistä samaan koulutuspäivään kehuttiin jopa nerokkaaksi.”

Varsinkin trauma ja dissosiaatiohäiriö olivat aiheina sellaisia, joista oli toivottu koulutusta. ADHD liittyi hyvin kokonaisuuteen, sillä näiden kahden erilaisen häiriön esiintyvyys Suomessa on yleistä ja molemmat ovat varsin heikosti tunnistettuja. Näiden kahden aiheen yhdistämistä samaan koulutuspäivään kehuttiin jopa nerokkaaksi. Täytyy sanoa näin koulutuksen järjestäjänä, että yhdistäminen oli pienoinen sattuma, mutta eikö kaikki suuret keksinnöt ole tehty vahingossa?

Aamupäivän osuuden veti rautaisella ammattitaidolla Anne Suokas Traumaterapiakeskuksesta ja iltapäivän aiheesta vastasivat Tuuli Korhonen ja Jutta Peltonen-Hannus ADHD liitosta omalla asiantuntevalla, iloisella ja rennolla tyylillään.

Tästä on hyvä jatkaa! Vielä ei uskalla sanoa tulevista koulutuksista mitään. Suunnitelmia on. Aiheita on, mutta mitään ei ole löyty lukkoon vielä. Heti kun on kerrottavaa, niin kerrotaan kyllä!

Entratumin nettiin ilmestyy vielä vuoden 2018 aikana verkkokursseja. Verkkokurssien aiheena on päihdehoito kaikkine eri ulottuvuuksineen. Lisäksi aiheena tulee olemaan coachaava, eli valmentava ote hoitotyössä.

ISO kiitos kaikille Helsingissä mukana olleille! Palaute on toivottavaa, sitä voi laittaa vaikka tekstarilla tai sähköpostilla.

Iso kiitos lähtee myös GLO Hotel Art´ille. Koulutustila oli mahtava ja kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti. Kahvi oli hyvää, samoin sämpylät ja mustikkapiirakat.