ARI KÄRKKÄINEN


Olen Ari Kärkkäinen, yksilö- ja tiimicoach, kouluttaja ja yrittäjä. Minulla on ICF:n (International Coach Federation) laatuvaatimuksiin perustuvat Systemic Business Coach® ja Systemic Team Coach©- sertifioinnit. 

Autan sinua ja/tai tiimiäsi kehittymään, oppimaan parempaa vuorovaikutusta, hallitsemaan muutostilanteita, saavuttamaan tavoitteita, luomaan uuttaa toimintaa, vahvistamaan kollektiivista vastuunottamista, osaamista sekä ryhmä- ja tiimitaitoja ja parantamaan tuottavuutta.

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja YAMK. Työskentelin lähes 20 vuoden ajan hoitotyön asiantuntija- ja kouluttajatehtävissä eri työyhteisöissä ja organisaatioissa. Sote-alan tausta auttaa minua ymmärtämään kuuntelun, empaattisuuden ja aidon läsnäolon merkityksen, jotka ovat coachingin kulmakiviä.

Peruskoulutukseni ja monimuotoiset kehittämis- ja asiantuntijatehtävät työuralla antavat myös vahvaa pohjaa kehittämisosaamiselle sekä esimerkiksi työnohjaustyyppiseen coachaukseen sekä kouluttamiseen.

Innostun aina siitä, kun coachattava yksilö tai tiimi oivaltaa jotain sellaista, jota ei välttämättä ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi. Tämä oivaltaminen kertoo siitä, että ajatus on kirkastunut ja myös laadullistunut. Tämä on erinomainen pohja uuden oppimiselle ja kehittymiselle. Siitä coachingissa on pitkälti kyse.

Entratum Oy:n perustin 3.5.2017. Vuoden 2020 loppuun asti se oli minulle sivutoimi. Vuoden 2021 alusta alkaen olen ollut päätoiminen yrittäjä. 

Työn ohessa olen innokas vegaanikokkailija ja olenkin aloittanut oman YouTube-kanavan, jossa teen itselleni tärkeitä vegaanisia ruokia ja haluan nostaa vegaaniruokaa esille yhtenä vaihtoehtona arjen ruokahetkiin. YouTuben lisäksi aikaa kuluu sopivasti myös golf-kentällä.

Tuen Eläinten turvakoti Saparomäen toimintaa kuukausilahjoittajana.

Katso yksilöcoaching
Katso tiimicoaching
Katso koulutus-valmennus

Ari Kärkkäinen

puh 044 2396 821

ari.karkkainen@entratum.fi

LINKEDIN

Lyhyt CV

OTA YHTEYTTÄ